Weerbericht:
Vannacht enkele mistbanken, overdag vrij zonnig.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Hardleerse rijleraar zonder bevoegdheid krijgt boete

Toegevoegd: 17-02-2017, 16.11 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - De politie heeft een 77-jarige man uit Rilland vandaag voor de tweede keer in korte tijd betrapt op het geven van rijles terwijl hij hiervoor niet bevoegd is.

De man werd even voor 10.00 uur door het Team Verkeer van de politie aan de kant gezet op de Oude Rijksweg in Kruiningen. Hij gaf op dat moment rijles aan een vrouw. Zij zat achter het stuur. De man bleek niet te beschikken over het benodigde instructeursdiploma: het WRM (Wet Rijonderricht Motorrijtuigen)-certificaat.

Volgens Omroep Zeeland werd deze leraar in januari ook al aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P van D (18-2-2017 om 12:10)
Ongelofelijk echt weer Holland hey ! Wat krijgt die man voor boete 150 euro misschien ??? Dus hij heeft van Januari tot nu ongeveer 6 weken x 7 dagen x 12 uur les per dag x 35 euro per uur verdiend ??? Dik 16.000 euro verdien, kassa ! Dat mag dus gewoon op een straf van kleine boete ? Rijbewijs afpakken en auto afpakken en alles terugbetalen met 2 jaar werkstraf zoiets lijkt mij beter
AD. (18-2-2017 om 10:01)
Hoe kan zo iemand ook examens aanvragen zonder vergunning?