Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Wietkwekerij in Vlissingse rijtjeswoning

Toegevoegd: 21-02-2017, 20.24 uur - Update: 22-02-2017, 10.39 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft dinsdagavond in een Vlissingse rijtjeswoning een kleine wietkwekerij ontdekt en ontmanteld.


De plantage bestond uit 16 planten en bevond zich in een huurhuis aan de Hendrick Vroomlaan. De wietplanten werden ontdekt nadat de 21-jarige bewoner een ruit in de voordeur van zijn buren had vernield. Bij een veiligheidsfouillering op straat troffen agenten bij de man een doosje met hallucinerende paddestoelen aan. Dit wordt in beslag genomen.

De man kon zich niet legitimeren omdat zijn identiteitsbewijs in zijn woning lag. De agenten kregen vervolgens toestemming van de verdachte om zijn legitimatie te gaan pakken in de woning. Hier zagen de agenten echter her en der hennep liggen. Vervolgens troffen ze een kleine kwekerij aan met 16 hennepplanten. In totaal namen de agenten ongeveer 200 gram softdrugs in beslag.

De Vlissinger door de politie aangehouden en overgebracht naar Torentijd. Incident Control is ingeschakeld om de kwekerij te ontmantelen. Volgens de politie was er sprake van brandgevaar. "De stroom werd niet illegaal afgetapt, maar was zeer onprofessioneel aangelegd. Eén van de transformatoren was bovendien al aan het smelten", zo zegt de politie.

Dinsdagochtend werd overigens op nog geen 150 meter van de bewuste woning ook al een wietplantage ontmanteld. Deze hennepkwekerij bevond zich in de Simon de Vliegerlaan, een straat die parallel achter de Hendrick Vroomlaan loopt.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (23-2-2017 om 06:11)
JEETJE 16 hele planten. politie zeeland, ga iets nuttigs doen!
Cookie-instellingen beheren