Weerbericht:
Helder, in het noorden wolkenvelden en mogelijk wat regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Voetganger ernstig gewond bij botsing auto

Toegevoegd: 25-02-2017, 06.31 uur - Update: 25-02-2017, 06.50 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Een voetganger is vannacht ernstig gewond geraakt toen deze op de Absdaalseweg (N258) in Hulst werd aangereden door een auto.


Het ongeluk gebeurde rond 04.55 uur toen de automobilist vanuit Hulst richting Absdale reed. Het slachtoffer belandde via de voorzijde van de auto op het wegdek. Twee ambulanceteams en de traumahelikopter uit Rotterdam kwamen ter plekke om hulp te verlenen. De zwaargewonde voetganger is per helikopter overgebracht naar een ziekenhuis.

Op de Absdaalseweg geldt een maximumsnelheid van 80 kilometer per uur. Wat de voetganger op de doorgaande weg deed is niet duidelijk. Naast de Absdaalseweg loopt een parallelweg waar 60 kilometer per uur mag worden gereden.

De politie is een onderzoek gestart. De Absdaalseweg is daarom voorlopig nog afgesloten tussen de Stelleweg en de Australiëweg.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (25-2-2017 om 16:10)
Heel erg natuurlijk voor het slachtoffer en hopelijk loopt het uiteindelijk allemaal goed af. En ook sterkte voor de mevrouw die hem aanreed. Het lijkt er op dat hij daar liep en niet zichtbaar was. Ik zie regelmatig fietsers en voetgangers, zelfs kinderen van 10 jaar oud, op donkere kronkelige B-weggetjes zonder verlichting en vaak ook nog in donkere kleding. Je ziet ze pas op het laatst vanuit het donker opdoemen en zelfs op de fiets kun ze vaak maar net ontwijken. Goede verlichting en zichtbaarheid is essentieel in het duister en zowel voor je zelf als andere weggebruikers van levensbelang.
Cookie-instellingen beheren