Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestelbus tegen boom Heuvelsweg Kerkwerve

Toegevoegd: 08-03-2017, 21.16 uur - Update: 08-03-2017, 22.44 uur
Door: Roland de Jong

KERKWERVE - Op de Heuvelsweg (N655) tussen Zierikzee en Kerkwerve is woensdagavond een bestelbus tegen een boom gereden. De bestuurder raakte gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 19.55 uur. De brandweer werd opgeroepen nadat was gemeld dat er mogelijk sprake was van een beknelling. De automobilist bleek echter niet bekneld te zitten. Hij moest wel worden behandeld door de ambulancedienst en is per ambulance afgevoerd.

In het ziekenhuis is van de man een bloedproef afgenomen om te onderzoeken of en zo ja, hoeveel alcohol de man gedronken had. De uitslag is nog niet bekend.

Zowel de auto als de boom raakten flink beschadigd. De boom is in stukken gezaagd en bergingsbedrijf Ista heeft de bestelbus geborgen. Over de oorzaak van het ongeluk is niets bekend.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren