Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Baasje van hond dat schaap doodbeet meldt zich

Toegevoegd: 11-03-2017, 10.56 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - Het baasje van de hond die dinsdag in 's-Heer Arendskerke een drachtig schaap doodbeet heeft zich gemeld bij de eigenaar van de schaapskudde. Dat heeft de politie naar buiten gebracht.


Volgens de politie heeft het baasje, een inwoner van 's-Heer Arendskerke, verklaard dat hij zijn viervoeter anderhalf uur kwijt is geweest in het Poelbos. "Al snel vermoedde hij dat zijn hond een dier had gegrepen. Maar omdat hij dacht dat het om een haas ging ondernam hierop geen actie. Na het aantreffen van wol in de ontlasting van de hond nam hij zijn verantwoordelijkheid en informeerde de eigenaar van de schapenkudde", aldus de politie.

De hondenbezitter is door de dierenpolitie doorverwezen naar een hondenschool met ervaring op dit gebied. "Het baasje stond hier positief tegenover en gaat ermee aan de slag. De schade aan het drachtige schaap zal onderling geregeld worden", zo zegt de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (11-3-2017 om 11:48)
Wat een smoes. Geef hem maar een flinke boete voor het los laten lopen van zijn hond.
Luna (11-3-2017 om 11:20)
Netjes hoor!
Cookie-instellingen beheren