Weerbericht:
In het noorden bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto botst op vrachtwagen A58 Kapelle

Toegevoegd: 17-03-2017, 07.07 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - De A58 richting Vlissingen is vanmorgen vroeg na een ongeval afgesloten geweest tussen de afritten Yerseke en 's-Gravenpolder.


Even na 05.00 uur vond er ter hoogte van Kapelle een aanrijding plaats tussen een vrachtwagen en een personenauto. De personenauto reed door nog onbekende oorzaak achterop de vrachtwagen. De auto kwam vervolgens in de middenberm tot stilstand.

Brandweerploegen uit ’s-Gravenpolder en Kruiningen rukten uit om hulp te verlenen. Ook werd er naast twee ambulances een traumahelikopter werd opgeroepen. De bestuurder van de auto raakte gewond naar hoefde niet uit zijn auto geknipt te worden. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht. De helikopter is niet meer ter plaatse geweest.

De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf. De weg is vervolgens met een veegmachine schoongemaakt. Rond 07.00 uur was de snelweg weer open voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim (17-3-2017 om 19:44)
[email protected]; Reed U er achter aan dat U die snelheid zo goed weet?
Johan (17-3-2017 om 18:13)
Hopelijk kon de vrachtwagenchauffeur toch nog gewoon verder met zijn werk.
kees (17-3-2017 om 13:24)
ik denk dat hij/zij ongeveer 195 km/uur heeft gereden....................................
Erik (17-3-2017 om 13:00)
Denk dat deze persoon van geluk mag spreken dat hij een goeie / stevige auto had. Er is dit jaar al iemand geweest die een vergelijkbaar ongeval heeft gehad en het niet meer na kan vertellen...
Cookie-instellingen beheren