Weerbericht:
Overwegend bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Veertien maanden voor dreigen met wapen

Toegevoegd: 23-03-2017, 16.44 uur
Politieagenten zoeken het strandje bij Bruinisse af.
Politieagenten zoeken het strandje bij Bruinisse af.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag de 30-jarige J. M. uit Enschede een gevangenisstraf van 14 maanden waarvan vier voorwaardelijk opgelegd vanwege 


De man moet zich ook laten opnemen in een kliniek om van zijn alcohol- en drugsverslaving af te komen. M. werd verdacht van bedreiging met een vuurwapen en verboden vuurwapenbezit. De verdenking van poging tot doodslag vonden in een eerster stadium de officier van justitie en donderdag de rechtbank niet bewezen. Onduidelijk is namelijk met welk van de twee vuurwapens hij had gedreigd. Het ging namelijk om een knalvuurwapen en een pistool.

Midden juni vorig jaar, op het strandje bij Bruinisse kreeg M. het met enkele bezoekers aan de stok omdat hij meende dat enkele jongemannen zijn vriendin lastig vielen. M. pakte zijn pistool, dreigde ermee en zette de loop van het pistool tegen het hoofd van één van de jongens en op de keel van diens broer. M. kon kort daarna worden aangehouden.

Het vonnis was conform de eis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren