Weerbericht:
Van tijd tot tijd (mot)regen en vrij veel wind. Maandag buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Harddrugs gevonden bij controle auto op N59

Toegevoegd: 24-03-2017, 13.17 uur
Door: Roland de Jong

NIEUWERKERK - In de auto van een 45-jarige man uit Nieuwerkerk heeft de politie donderdagavond harddrugs en inbrekerswerktuigen aangetroffen.

Agenten zagen rond 19.45 uur dat de man op de N59 ter hoogte van Nieuwerkerk opvallend rijgedrag vertoonde. De automobilist werd aan de kant gezet en in eerste instantie was de controle gericht op het naleven van de Wegenverkeerswet.

Toen de agenten echter inbrekerswerktuig aantroffen in de auto, werd de ze doorzocht op basis van het wetboek van strafrecht. Voor de aangetroffen inbrekerswerktuigen had de man een plausibele verklaring, maar voor de zakjes harddrugs (in totaal ongeveer 12 gram amfetaminen) die de agenten vonden, werd de man aangehouden.

Hij is overgebracht naar een politiecel en heeft daar een verklaring afgelegd. Een paar uur later kon de man weer naar huis. De man moet zich te zijner tijd voor de rechter verantwoorden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750