Weerbericht:
Overwegend bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Wateroverlast na gesprongen leiding Goes

Toegevoegd: 29-03-2017, 17.34 uur - Update: 29-03-2017, 18.30 uur
Door: Omroep Zeeland

GOES - In de 's Heer Hendrikskinderenstraat in Goes kampen de bewoners met wateroverlast. Rond half vier is een waterleiding door werkzaamheden gesprongen. In tien woningen loopt het water naar binnen.


De waterleiding is afgesloten, hulpdiensten zijn bezig het water weg te pompen. De gemeente Goes meldt dat de 's Heer Hendrikskinderenstraat tot vrijdagochtend blijft afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid.

Bewoners van de 's Heer Hendrikskinderstraat die te kampen hebben met de wateroverlast kunnen contact opnemen met Delta via 0113 - 741100 of www.wateroverlast.nl


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (29-3-2017 om 18:16)
Ik ken het probleem. Ik had zelf ook een waterlekkage vorig jaar. Heel het laminaat naar de gallemiezen. Het probleem is dan ook dat je een paar grote bouw drogers in je huis krijgt die 2 of 3 weken moeten draaien om alle vocht uit de betonvloer en de muren moeten zuigen. Zit je 3 weken in de herrie van 60 decibel. En je moet dat doen anders blijft het vocht er in en je kan geen nieuw laminaat leggen. Tegels kan al eerder. Gelukkig regelt de firma Dolmans alles. Een goed bedrijf voor calamiteiten.
Cookie-instellingen beheren