Weerbericht:
Bewolkt en nat weekeinde
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Grote schade en gewonde bij auto-ongeluk

Toegevoegd: 10-04-2017, 10.16 uur - Update: 10-04-2017, 13.49 uur
Door: Roland de Jong

VOGELWAARDE - Bij een eenzijdig verkeersongeluk op de Drie Gezustersdijk in Vogelwaarde is maandagochtend een 31-jarige vrouw gewond geraakt. Haar auto raakte totaal vernield.


Het slachtoffer reed rond 08.50 uur met haar Volkswagen bijna 27 jaar oude Volkswagen Golf tegen een boom. De vrouw kwam uit richting van de Bossestraat over de Drie Gezusterdijk. De bumper van de auto raakte door onbekende oorzaak aan de linkerkant een boom waarna de auto verder de berm inreed en vervolgens enkele meters verder een volgende boom rechts raakte. Daarna gleed de auto met de achterkant de sloot in.

De brandweer werd opgeroepen maar de vrouw zat niet bekneld. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van haar letsel is niets bekend. Bergingsbedrijf Terneuzen heeft de auto getakeld. Het voertuig is total loss.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jasmijn (23-3-2018 om 20:53)
Ten eerste ik was toen 30. Ten tweede de rede was een black out. Ik had m'n gordel. Als ik rij doe ik dat veilig en staat me telefoon op stil! Bedankt voor de mensen die een lief bericht achter lieten
- (12-4-2017 om 11:40)
het heeft niet altijd met een telefoon te maken. Er hoeft niet altijd geoordeeld te worden als men het niet weet kom op mensen. Soms is wat medeleven ook enorm fijn! Dank u.
Ria (11-4-2017 om 18:51)
Voordat iedereen over me heen valt. Ik vind het wel opvallend dat er tegenwoordig veel eenzijdige ongevallen gebeuren en altijd met onbekende oorzaak!? Ik kan me echt niet aan de indruk onttrekken dat het alles te maken heeft met het bellen, het appen etc. tijdens het autorijden. Stop daarmee, het is veel veiliger en het gevaar een ander mee te nemen in het ongeval is groot. Nogmaals, ik zeg niet dat het hier ook zo is maar het is wel het zoveelste ongeluk dat op deze manier gebeurd.
Arthur (10-4-2017 om 12:34)
Was mevrouw misschien meer op haar telefoon aan het letten dan de weg? Zij heeft i.i.g. heel veel geluk gehad, iets verder naar rechts en dan had zij het niet overleefd, beterschap.
Benny (10-4-2017 om 11:49)
Het slachtoffer, ligt stabiel in het ziekenhuis en is voor zo verre mogelijk bij kennis.
Cookie-instellingen beheren