Weerbericht:
Zonnige perioden en een enkele bui. Woensdag bewolkt, later zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Gewonden bij frontale botsing Terneuzen

Toegevoegd: 16-04-2017, 03.50 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Bij een frontale botsing in Terneuzen zijn in de nacht van zaterdag op zondag tenminste twee personen gewond geraakt.


Het ongeval vond rond 01.30 uur plaats op de Huissenspolderweg. Een bestuurder van een personenauto raakte voor een bocht in de rechterberm, reed de dijk op en kwam na de bocht op de verkeerde weghelft terecht. Een tegemoetkomende automobilist probeerde nog uit de wijken maar een frontale botsing was onvermijdelijk.

Twee ambulances en de brandweer kwamen met spoed ter plaatse om hulp te verlenen omdat er mogelijk sprake was van een beknelling. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek dat er niemand meer bekneld zat in zijn voertuig.

De bestuurder en bijrijder van één van de voertuigen zijn maar het ziekenhuis gebracht. De andere automobilist is gecontroleerd in een ambulance maar voor zover bekend hoefde hij niet naar het ziekenhuis. De zwaar beschadigde voertuigen zijn weggesleept door Auto Berging Terneuzen.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (16-4-2017 om 14:08)
is er gezien het tijdstip en dag ook op alcohol gecontroleerd?
Cookie-instellingen beheren