Weerbericht:
Bewolkt en nat weekeinde
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Letsel bij auto-ongeluk N57 Serooskerke

Toegevoegd: 21-04-2017, 20.40 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - Bij een eenzijdig auto-ongeluk op de N57 bij Serooskerke op Walcheren is vrijdagavond een man gewond geraakt.


Het slachtoffer kwam vanuit de richting van Vrouwenpolder en reed richting Middelburg. Net voor de rotonde bij het Texaco-tankstation reed de automobilist rond 19.00 uur door onbekende oorzaak aan de andere zijde in de berm. De auto kwam uiteindelijk tientallen meters verder tot stilstand in een greppel.

De ambulancedienst heeft de man ter plekke behandeld en hem voor nader onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld vanaf de Parallelweg N57 Oost. De N57 was gedurende de hulpverlening gewoon beschikbaar.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (22-4-2017 om 14:33)
Weer onbekende oorzaak.....ineens rijdt iedereen naast de weg de laatste tijd, wat vreemd! Zijn de wegen ineens versmald of kijken we helemaal niet meer naar buiten als we in de auto zitten.... Als iets anders de oorzaak was heb ik niks gezegd maar op deze manier vragen ze om dit commentaar.
Cookie-instellingen beheren