Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 176 km

Man (19) bekent steekpartij Breskens

Toegevoegd: 03-05-2017, 13.51 uur
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Een 19-jarige man heeft gisteren tegenover de politie toegegeven vorige week betrokken te zijn geweest bij de steekpartij op de Oesterput in Breskens.


In de nacht van woensdag op donderdag werd toen een 22-jarige man uit de gemeente Sluis tijdens een ruzie geconfronteerd met een mes. Hij probeerde nog om de steekbewegingen te ontwijken maar werd geraakt in zijn schouder. De man raakte volgens de politie zwaargewond.

Dinsdagochtend heeft de politie een 19-jarige man uit de gemeente Sluis gehoord over zijn mogelijke betrokkenheid bij de zaak. In het gesprek gaf de man toe dat hij degene was die heeft gestoken. De man mocht na het opmaken van proces-verbaal weer naar huis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (3-5-2017 om 14:41)
Wat ??????\ Zulk soort lieden laat men toch niet vrij rond lopen in de maatschappij met het risico dat een volgend slachtoffer een mes tussen de ribben krijgt ? Welke idioot laat zo-iemand vrij ?
Peter (3-5-2017 om 14:01)
Stomverbaasd. Hij heeft bekend en mag na het opmaken van het proces verbaal naar huis.
Cookie-instellingen beheren