Weerbericht:
Wisselend bewolkt en plaatselijk (mot)regen. Donderdag enige tijd regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Traumahelikopter voor gewonde Vrijburgbad

Toegevoegd: 12-05-2017, 15.21 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De Rotterdamse traumahelikopter is vanmiddag ingezet voor een gewonde bij het stadsgewestelijke zwembad in Vlissingen.


Rond 13.35 uur rukten twee ambulances en de helikopter uit voor de medische noodsituatie aan de Sportweg. De helikopter is geland en heeft assistentie verleend. Volgens de politie werd de gewonde onwel in het zwembad.

Het slachtoffer is vervolgens met de helikopter naar het ziekenhuis gebracht. Over de toestand van de patiënt is verder niks bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlismoe (15-5-2017 om 00:08)
Misschien ben jij zo kortzichtig maar juist omdat er altijd wat kan gebeugen zoals nu word deze plek onnodig bezet gehouden door asociaal hufter gedrag van ouders die bang zijn een stapje terug veel te lopen. Gelukkig konden de hulpdiensten er goed bij maar wat als dat niet kon? Hm zo'n ik ik opmerking is het niet!!
Adri (14-5-2017 om 16:40)
Typisch dat twee van de drie reacties hier over parkeren gaan en dus totaal niets met het onderwerp te maken hebben......wat leven we toch in een verschrikkelijke "IK"-maatschappij. In elk geval van mij de beste wensen voor het slachtoffer. Je gaat niet voor je plezier gaan zwemmen met het idee opgehaald te worden door de trauma-helicopter.
adrie (13-5-2017 om 08:34)
Klopt Vlismoe...... Ook ik erger me vreselijk aan mensen die de auto het liefst binnen willen parkeren omdat ze denken moe of nat te worden Wat mij betreft mag de politie daar best eens controleren en boetes geven Hoop dat er eens meer op gelet word... daar is die plaats niet voor bedoeld Ik loop met mijn versleten heup ook gewoon op mijn gemakje van de parkeerplaats naar de ingang Gewoon op tijd vertrekken en niet zo aso doen om je auto bijna binnen te zetten. Dat is voor gehandicapten vervoer
mr (12-5-2017 om 21:37)
sterkte aan het slachtoffer maar ook aan het betrokken bad personeel. Geeft altijd een behoorlijk inpact op de mens.
Vlismoe (12-5-2017 om 18:13)
Beterschap!! Overigens zie je gelijk die aso lui die hun auto daar parkeren ipv op de parkeerplaats.