Weerbericht:
Enkele onweersbuien, vooral morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 35 km

Dode man gevonden aan Brabantse zijde van Thoolse brug

Toegevoegd: 02-08-2006, 20.28 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

THOLEN - Net iets ten zuiden van de Thoolse brug, op Brabants grondgebied, is woensdag in het water een dode man gevonden.

Rond vijf over half zes werd gemeld dat er een drenkeling lag nabij de brug. Direct rukten hulpdiensten massaal uit naar de brug. Vanuit Rotterdam werd de traumahelikopter Lifeliner 2 ingeschakeld en vanuit diverse plaatsen in Zeeland en Brabant rukten brandweervoertuigen uit.

De man werd door de bemanning van een Rijkswaterstaatboot uit het water gehaald. Thoolse brandweerduikers hebben hem op de wal gehaald. Daar werd door medisch personeel geconstateerd dat de man al enkele dagen in het water had gelegen.

Hoe de man te water is geraakt is nog niet duidelijk. De politie stelt een onderzoek in naar de zaak.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren