Weerbericht:
Eerst af en toe regen, vrijdag perioden met zon, in het zuiden een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder zwaargewond in Biervliet

Toegevoegd: 01-08-2017, 23.28 uur - Update: 02-08-2017, 11.20 uur
Door: Roland de Jong

BIERVLIET - In Biervliet (Terneuzen) is dinsdagavond een motorrijder zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk.


Het slachtoffer kwam rond 21.05 uur ten val op de Paviljoenweg. De motorrijder, een 36-jarige man uit Biervliet, gleed vervolgens een flink aantal meters over het asfalt om bij een boom tot stilstand te komen. Politie en ambulancedienst spoedden ter plekke om hulp te verlenen.

De traumahelikopter uit Nijmegen werd na twintig minuten opgeroepen om assistentie te verlenen maar in plaats daarvan werd een rendez-vous geregeld met het traumateam dat was ingezet bij het ernstige ongeluk langs de N61 bij Hoek. Het slachtoffer is vervolgens per ambulance afgevoerd.

De motor is opgehaald door een bergingsbedrijf.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ook een motorrijder (2-8-2017 om 14:46)
Motorrijden is net zo gevaarlijk als diegene die erop zit. Nu blijkt dat de berijder geen helm droeg en geen beschermende kleding......
fieret (2-8-2017 om 14:09)
Helaas is het vaak aan overenthousiasme, onderschatting en verkeerd inschatten te wijten. Helaas in dit geval hielp het niet dragen van pak en helm ook niet mee. Hopelijk komt hij er bovenop en is het een zeer wijze les geweest.
wim (2-8-2017 om 07:47)
Wat gebeuren er toch veel ongelukken met motorrijden en bijna met grote gevolgen voor de persoon zelf en het is en blijft een vervoer middel op twee wielen die toch vrij snel onder uitgaan veel strekte voor de man van dat ongeluk