Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen klimmen op dak Calvijn College Goes

Toegevoegd: 08-08-2017, 00.43 uur
De drie kregen elk twee bekeuringen uitgereikt.
De drie kregen elk twee bekeuringen uitgereikt.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft maandagavond drie mannen aangehouden die op het dak van een vestiging van het Calvijn College in Goes waren geklommen.


Agenten gingen op pad na een mogelijke inbraak bij het schoolgebouw voor havo, atheneum en gymnasium aan het Klein Frankrijk. Ter plekke trof men een scooter en twee fietsen aan. Hierop werd de directe omgeving afgezet en gingen agenten samen met de beveiliging het terrein op.

Via de binnenzijde van het gebouw ging de politie vervolgens het dak op. Met behulp van een warmtebeeldcamera werden vervolgens drie personen gelokaliseerd. “Omdat wij niet konden zien met wie we te maken hadden, moesten de drie hun handen omhoog doen en op de knieën gaan zitten”, zo legt de politie uit.

De drie werden aangehouden en op het dak trof de politie bierflesjes en zakken chips aan. “Het bleek dat de drie een biertje gedronken hadden op hun oude middelbare school”, aldus de politie. De drie werden overgebracht naar het politiebureau in Goes en mochten na het afleggen van een verklaring het bureau verlaten.

De drie kregen daarbij elk twee bekeuringen mee: één voor baldadigheid en één voor het achterlaten van afval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pim (8-8-2017 om 07:59)
Als je de kop boven dit artikel leest dan denk je doen mannen zulke dingen tegenwoordig? Maar dat blijkt mee te vallen volgens mij, een stelletje jongeren dat niet uit de pubertijd kan raken lijkt mij aannemelijker . Kinderlijk gedrag .
Frits Buma (8-8-2017 om 06:02)
Wat ik mij al enkele jaren afvraag, steeds meer kinderen zitten op hoger mbo niveau. Havo of hoger. Ik vraag me dan vaak af, hoe komt dat. zijn de kinderen nu slimmer geworden de laatste jaren of de niveaus van de opleiding naar beneden? Voor deze kinderen is duidelijk, niet echt een slimme actie
Cookie-instellingen beheren