Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 33 km

Geschepte voetganger zwaargewond

Toegevoegd: 13-08-2017, 07.09 uur
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - In Westkapelle is zondagochtend vroeg iemand zwaargewond geraakt die werd aangereden door een taxi.


Het ongeluk gebeurde rond 05.10 uur op de Grindweg (N288). De taxi reed richting Zoutelande toen deze in de buurt van de Joossesweg botsing kwam met een voetganger. De auto kwam naar schatting 30 tot 40 meter verder tot stilstand. Het slachtoffer belandde via de motorkap en de voorruit op het wegdek.

Er werden twee ambulanceteams en twee traumahelikopters opgeroepen. De helikopter uit Rotterdam is niet ingezet, die van Nijmegen landde bij het ziekenhuis in Goes. Hier heeft het traumateam zich bij het behandelend team gevoegd. Enige tijd later is men zonder patiënt weer vertrokken.

Vanwege het ongeluk was de weg enige tijd volledig afgesloten. Rond 06.30 uur is de auto geborgen.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marja (13-8-2017 om 11:08)
Wil graag reageren dat er inderdaad veel te hard word gereden maar onzin vind dat dit op taxichauffeurs gestoken word want burgers doen dit ook en ben het eens met iemand die schreef dat er veel bezopen zomaar oversteken en dan nog wat..er zijn van die gasten die soms rijdend uit de taxi willen stappen dus anstig vooe een chauffeur van die gekken en snap de horecagelegenheid ookniet dat ze niet mer controleren op extreem drankgebruik maar ja!!geld he!!!dat is belangrijker dan mensen die opgezadeld worden met zulk soort
Peet (13-8-2017 om 10:52)
Ja de taxi-chauffeur alle kosten laten betalen en rijbewijs voor heel het leben afpakken... Als je na 40 meter pas stilstaat heb je zeker 100 km p/u gereden ! Taxi chauffeurs zijn volslagen gestoord ! In Vlissingen krijg ik regelmatig een middelvinger omdat ik 'maar'' 40 rijd ober de Nieuwe Bonedijkelaan.. Dat is te langzaam voor ze.. Van Koudekerke naar Middelburg is 60 km zone !! Daar rijden ze ZEKER met 120 iedereen voorbij, snap er niks van je werkt toch voor een baas ? Dan maakt 1 minuut meer of minder niet uit hoor !
fietser (13-8-2017 om 10:29)
Zo te zien ligt er een fietspad of een parallelweg, dus waarom dan op de rijbaan lopen!?
Kees (13-8-2017 om 10:22)
Ze rijden idd als idioten, het is tegenwoordig zo dat een ieder met rijbewijs taxichauffeur kan worden. Vroeger moest je een soort examen doen. Neemt niet weg dat voetgangers en fietsers ook totaal niet meer opletten en om die reden zouden ze ook eerder aansprakelijk gesteld moeten worden.
P (13-8-2017 om 09:45)
Dat is niet zo gek, ik werd door een taxi van de week ingehaald toen ik Westkapelle verliet, op een 80 weg kwam meneer langs met zeker 110, iedereen inhalend, bizar om dit op smalle boerenwegen te doen.
Ron (13-8-2017 om 09:29)
Die taxi's die hier in de 30 zone in Westkapelle voorbij knallen met 80km/h op zaterdagavond en daarna het dorp uit dik boven de 100km/h.... pak hun ook eens aan. Het is een wonder dat er in het dorp nog nooit echt iets is voorgevallen
Cookie-instellingen beheren