Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 31 km

Vlaketunnel A58 dicht door aanrijding

Toegevoegd: 15-08-2017, 15.49 uur - Update: 15-08-2017, 16.25 uur
Het ongeluk op camerabeelden uit de Vlaketunnel.
Het ongeluk op camerabeelden uit de Vlaketunnel.
© Foto: Rijkswaterstaat
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De Vlaketunnel bij Kapelle is vanmiddag in beide richtingen afgesloten geweest vanwege een aanrijding. De tunnel is rond 16.25 uur weer vrijgegeven.


Het ongeluk gebeurde rond 15.35 uur in de noordbuis, de buis waarin het verkeer richting Vlissingen rijdt.. Naast de ambulancedienst werd ook de brandweer opgeroepen. De politie meldde rond 15.55 uur echter dat er niemand gewond bleek te zijn geraakt.

Volgens de verkeersdienst van de ANWB zijn twee bestelwagens en een auto met elkaar in botsing gekomen. De politie spreekt over twee bestelbusjes. Er is inmiddels een bergingsbedrijf ingeseind omdat één van de busjes getakeld moet worden.

Rond 16.05 uur stond er volgens de Verkeersinformatiedienst (VID) al vijf kilometer file richting Bergen op Zoom. De andere kant op ging het om twee kilometer file. Rond 16.10 uur ging de tunnel richting Bergen op Zoom weer open, de andere buis was toen nog steeds dicht. Om 16.25 uur was de tunnel weer helemaal beschikbaar.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adam (15-8-2017 om 17:28)
Het is daar niet goed geregeld....ik kom er regelmatig en veel mensen schrikken van opeens een tunnel dus ik ga er tegenwoordig met 110 in....want toeristen die er met 130 induiken gaan me te vaak op de rem...al twee keer bijna ongeluk gehad daar..
WalterG (15-8-2017 om 17:25)
Werd ik net voor de tunnel ingehaald door een idioot in een geel busje die poogde de 140 te halen. En dan naar beneden, nog harder. Probeert een ander busje waarschijnlijk ook net even in te halen. Baf, tegen elkaar. Slim hoor, lekker scheuren met een busje van de baas. Gelukkig kon ik nog net op tijd remmen.
J (15-8-2017 om 16:37)
Vind ik niet gek als er van die idioten zijn die ineens vol in de rem gaan voor ze de tunnel in rijden en je met 130 er op af komt.
Peet (15-8-2017 om 16:18)
Ik zou heel die snelweg een 30 Km zone maken dan zijn we er ( hoop ik ) vanaf die ellende daar elke dag !! Mensen zijn eerlijk waar gewoon bang om in de tunnel te rijden er zijn altijd idioten die remmen ??????? Waarom ? En rijd niet 70 op de linkerbaan hé die is voor sneller verkeer die baan.. Zou het standaard in lespakket op gaan nemen als oefening voor het rij-examen want blijkbaar is het toch '' eng '' voor veel mensen
Cookie-instellingen beheren