Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer opent kluis uit café Vlissingen

Toegevoegd: 01-10-2017, 14.17 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De brandweer is zondagmorgen uitgerukt om een kluis uit het café Conny’s Place in Vlissingen te halen. De actie was onderdeel van de inval zaterdagavond.


Een hulpverleningsvoertuig van de brandweer in Middelburg rukte rond 10.00 uur uit naar het pand aan de Walstraat. Agenten en brandweerlieden hebben de kluis uit het pand gehaald en met een politiebusje naar het bureau in Vlissingen gebracht. Hier is met een slijptol en breekijzer de kluis opengemaakt.

Wat de inhoud van de kluis was is niet bekend. Rond het middaguur was de klus geklaard en keerde de brandweer terug naar de kazerne. Bij de inval zaterdagavond is volgens de politie drugs gevonden. Het onderzoek in het pand is inmiddels afgerond.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (2-10-2017 om 10:39)
weer een hoop sensatie waar justitie hier zoooo veel van houdt. de eigenaresse had ook gewoon de kluis kunnen openen voor jullie. maar nee, dit is stoer!
Cor (1-10-2017 om 17:23)
Mag wat kosten, zoveel materieel en manschappen voor een klusje wat je met een steekwagen, slijptol en koevoet kan klaren. De overheid heeft de mond vol over klantgericht werken terwijl ze het woord efficency nog moeten ontdekken. Lasten verhogen is blijkbaar een stuk eenvoudiger voor ze ;-)
Cookie-instellingen beheren