Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Internationale verkeerscontrole Tractaatweg

Toegevoegd: 12-10-2017, 09.45 uur
Internationale verkeerscontrole Tractaatweg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - Tijdens een internationale verkeerscontrole zijn woensdagavond bij Westdorpe 54 voertuigen en 75 personen gecontroleerd.


De Nederlandse politie en Koninklijke Marechaussee stonden tussen 18.00 uur en 02.30 uur samen met Belgische collega's bij de Tractaatweg (N62). Met behulp van ANPR-camera's werden de kentekens van passerende voertuigen gescand en aan de hand hiervan werd een selectie gemaakt met nader te onderzoeken auto's.

Daarnaast waren ook motoragenten op pad die voertuigen naar de controleplaats leidden. Er werd volgens de politie specifiek gelet op vermoedens van verschillende vormen van criminaliteit zoals drugscriminaliteit, woninginbraken, overvallen en witwassen. Ook werd gelet op de technische staat van de voertuigen.

In totaal werden 54 auto’s en 75 personen werden aan een controle onderworpen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
piss off (12-10-2017 om 21:19)
@ Terneuzenaar. Helemaal gelijk en aanpakken die handel. Maar als je dan voor werk er daar langs moet hoe verklaar je dan je reis uren (of je die wel of niet vergoed krijgt) Leve de criminaliteit en de mensen die het moeten controleren. Zullen wij wel werken en ons op offeren. @Fred we zijn gewoon de lul we zijn werk mensen!!
Terneuzenaar (12-10-2017 om 12:09)
Fred, als je je zaakjes in orde hebt, is er geen reden om te zeiken. De controle zou 24/7 moeten zijn, in het bijzonder bij grens overgangen!
helena (12-10-2017 om 11:42)
goede actie veel vaker doen.
DG (12-10-2017 om 11:20)
Werd eens tijd dat ze dan ok de 'oost-blok' kentekens eens controleren!! Ik zag dat de meeste die mochten door rijden: PL, LT, BU, RO, BG, SK kentekens waren. Terwijl die niet eens Wegenbelasting betalen!! Maar wel de NL burger lastig vallen, maak je dan opmerking over de Oost-blokkers die ze eens moeten aanpakken, krijg je te horen dat je niet mag discrimineren!!! Onze straat bijv is net Oost-blok....
fred (12-10-2017 om 10:45)
dapper hoor ! onschuldigen lastig vallen, niets dringenders te doen ?
Cookie-instellingen beheren