Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Twee zwaargewonden bij ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 13-10-2017, 21.38 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Op de Langevieleweg in Middelburg is vanavond een ongeluk gebeurd waarbij twee personen zwaargewond zijn geraakt. Volgens de PZC gaat het om een 41-jarige Middelburger zijn 6-jarige zoontje.


Het tweetal werd rond 19.15 uur aangereden door een automobilist. De bestuurder van de auto moest ter plekke een blaastest doen. Daaruit bleek dat de bestuurder een F blies. Dat betekent dat de concentratie alcohol hoger is dan 650 µg/l, oftewel dat de bestuurder te veel had gedronken. De verdachte is meegenomen en zit vast in Torentijd.

Na de melding zijn er meerdere ambulances opgeroepen. Ook werden er twee traumahelikopters naar Middelburg gestuurd. Eén van de helikopters landde langs de Schietbaan. Hier is één van de slachtoffer in de helikopter overgezet en met de helikopter naar het ziekenhuis gebracht. De andere helikopter is elders geland voor assistentie aan het tweede slachtoffer.

Wat er precies is gebeurd wordt op dit moment onderzocht door de politie. De Langevieleweg is daarom deels afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (1-11-2017 om 06:00)
is er al nieuws over papa en kind .hoop dat het beter gaat nu en dat er een wonder mag gebeuren met hun gezondheid
wimd (16-10-2017 om 10:30)
hoe gaat het met de papa en zijn zoon ik hoop zo dat alles weer goed komt ,wat een dombo om te rijden met drank op en zeker oerdom om op dat stukje in de bocht in te halen ,nooit meer zijn rijbewijs terug geven zulke leren het nooit
Panda (15-10-2017 om 16:26)
Veel mensen leven mee, met de slachtoffers. Mogen wij daarom vragen, hoe het met hen is afgelopen??? ik wens ze heel veel sterkte .
Panda (15-10-2017 om 13:11)
Weer zo'n dronken lor. ze leren het nooit. Tuig van de bovenste plank zou Rutte zegen.
*** (14-10-2017 om 20:31)
Vreselijk. Heel veel sterkte voor alle betrokkenen. De bestuurder mag inderdaad een flinke straf krijgen. Bezopen gewoon, dat je met alcohol op achter het stuur kruipt. En dan in zo'n straat, waar je als fietser toch al erg kwetsbaar bent. Ik weet niet of hij zelf kinderen heeft, maar dan mag hij zeker driedubbel lang in Torentijd blijven zitten. Er wordt daar sowieso te hard gereden, en ingehaald terwijl het eigenlijk niet kan. Maar dat is weer een ander verhaal.
Nel (14-10-2017 om 19:04)
Een jaartje????
Cookie-instellingen beheren