Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Slachtoffer Axel moet mogelijk been missen

Toegevoegd: 18-10-2017, 14.49 uur
De bestuurder van de personenauto belandde op de verkeerde weghelft.
De bestuurder van de personenauto belandde op de verkeerde weghelft.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

AXEL - Eén van de slachtoffers van het ongeluk vanochtend in Axel moet mogelijk een been missen. Dat meldt de politie.


Bij het ongeluk op de Langeweg (N258) botsten rond 07.45 uur een personenauto en een vrachtwagen met levensmiddelen frontaal op elkaar. Volgens de politie belandde een 18-jarige man uit Hulst met zijn personenauto op de verkeerde weghelft en kwam hij daar in botsing met een 38-jarige vrachtwagenchauffeur uit Breda.

Door de klap raakten de beide bestuurders bekneld. Ze moesten door de brandweer uit hun voertuigen worden gehaald. De twee zijn vervolgens met spoed naar het Universitair Ziekenhuis in Gent gebracht. Het jongste slachtoffer moet mogelijk een been missen. Voor zover nu bekend heeft de vrachtwagenchauffeur een gecompliceerde enkelfractuur opgelopen.

Waardoor de Hulstenaar op de verkeerde weghelft belandde is nog niet duidelijk. De politie is vanochtend direct een uitgebreid sporenonderzoek gestart. De weg is nog dicht en dit zal volgens de politie naar verwachting nog tot het einde van de middag duren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjef (24-10-2017 om 09:03)
Wat heeft die vangrail met groene streep te maken? De (dubbele) getrokken streep is het inhaalverbod en de groene streep geeft aan dat je 100km/u mag rijden.
Anti-AntiGSM (24-10-2017 om 08:59)
Beste @AntiGSM, vind het mooi dat je zegt dat je 9 op de 10 jeugdige bestuurders bezig ziet met een GSM. Denk dat 9 op de 10 nogal overdreven is. En als jij zelf bezig bent met wat andere weggebruikers aan het doen zijn ben je zelf ook niet bezig met het verkeer. Veer sterkte aan slachtoffers en familie.
Importzeeuw (22-10-2017 om 15:44)
Ben het volledig met AntiGSM eens. Bij een oorzaak als niet goed worden of klapband was dat allang naar buiten gekomen. Als blijkt dat de telefoon de oorzaak was mogen ze er van mij nog een flinke bekeuring bovenop doen.
AntiGSM (19-10-2017 om 20:34)
Aan een aantal mensen die hier commentaar hebben op mijn reacties; laat ik duidelijk zijn dat ik het ook heel erg vind voor de slachtoffers, maar ik trek mijn conclusies niet zomaar. Een tijd terug was er een ongeluk gebeurt en dan kon je zien dat de bestuurder een klapband gekregen had, kijk dan heb je een duidelijke oorzaak. In dit geval duurt het weer al te lang dat er een oorzaak naar buiten komt, dat zegt 9 van de 10 keer helaas genoeg dus telefoon, verkeerd inschatten inhalen enz enz. Ik trek mijn conclusies ook omdat ik bijna 9 van 10 jeugdige bestuurders bezig zie met een telefoon achter het stuur!! Vergeet even niet dat dit potentiële moordenaars zijn, gevaarlijker nog als drank! Daardoor krijg je deze reacties in deze situaties.
Anoniem (19-10-2017 om 18:07)
@antiGSM, ik vind het jammer dat u het nodig vind om conclusies te trekken. U komt met allerlei oorzaken van ongelukken, maar vergeet dat u als misschien goed oplettend bestuurder zelf ook de pech kan hebben om bijvoorbeeld niet goed te worden achter het stuur. Heb wat respect voor deze jongeman en zijn familie en laat dit soort opmerkingen toch gewoon achterwege of uit deze in andere situaties en projecteer dit niet op een gebeurtenis als deze. Dat is allemaal al erg genoeg. Laat het over aan de mensen die er verstand van hebben en die onderzoek doen naar de reden van dit ongeluk om hier uitspraak over te doen. Naasten hebben het vast al moeilijk genoeg en zou je niet horen lastig vallen met dit soort tactloze opmerkingen.
wendy (19-10-2017 om 16:56)
Doden weg? Nou ja de verkeerde weghelft? Vaak hardrijders, telefoontjes enzo, vind het helemaal geen gevaarlijke weg om te rijden..... als je je gewoon de limiet houd?
Cookie-instellingen beheren