Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 220 km

Zes arrestaties bij drugsactie in Draaibrug

Toegevoegd: 19-10-2017, 10.24 uur - Update: 19-10-2017, 13.01 uur
Dit werd aangetroffen tijdens de huiszoeking. Bij de arrestanten werd ook al drugs aangetroffen.
Dit werd aangetroffen tijdens de huiszoeking.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

DRAAIBRUG - Tijdens een drugsactie in het Zeeuws-Vlaamse Draaibrug heeft de politie woensdag zes personen aangehouden. Dat meldt de politie.


Volgens de politie vond de actie plaats naar aanleiding van overlastmeldingen over drugshandel vanuit een pand. De 75-jarige eigenaar gaf vervolgens toestemming om de woning te doorzoeken en agenten vonden onder meer zo’n 50 gram henneptoppen, zo’n 20 gram speed en vier zakjes met vermoedelijk cocaïne. Verder trof de politie enkele mobiele telefoons en een contant geldbedrag van 875 euro aan. Een 30-jarige medebewoner werd ook aangehouden.

Er werden ook nog vier personen aanhouden omdat zij het pand hadden bezocht, mogelijk om drugs te kopen. In Sluis haalde de politie een 22-jarige Belg uit de lijnbus. Hij had ruim 100 gram henneptoppen bij zich. Op de Rondweg Aardenburg hield de politie een personenauto tegen. Twee inzittenden, een 21-jarige vrouw uit België en een 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats hadden niets bij zich.

Een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats had ongeveer 13 gram henneptoppen en zo’n 20 gram speed bij zich. Alle inzittenden werden aangehouden, maar de vrouw en de man (21) werden gisteravond weer in vrijheid gesteld. De andere twee verdachten zullen zich moeten verantwoorden voor de rechter.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjako (20-10-2017 om 13:39)
Ja daar hebben ze wel tijd voor maar als je een melding maakt dat er 3 onbekenden mensen in een auto zitten en dat dit zeker geen gewone mensen waren met een vuurwapen bij hun hadden en ge zegt word de politie is al onderweg van uit oostburg en dat het minmaal 20 minuten heb geduurd dat ze in aardenburg waren en alles maar dan ook echt als heb door gegeven over de auto en de personen en dan niet op tijd in aardenburg te komen en de vogel is gevlogen ik denk dat de politie van oostburg bang zijn als je word vuurwapen hoor en hopen dat hoe langer we er over doen dan gaan ze van zelf wel weg maar een inval in draai brug met 12 man binnen en dan eigenlijk niet veel vinden als je met +- 12man binnen valt echt een schanden !!!
wim (20-10-2017 om 07:18)
Prima werk van politie om zo weer de rommel van drugs op te ruimen di daar verhandeld werden wie volgt
anoniem (19-10-2017 om 10:37)
Zou de wijkagent in Sas van Gent een voorbeeld aan kunnen nemen. Daar algemeen bekend wie en waar de dealers zijn maar schijnbaar voeren ze daar een tolerantiebeleid ofzo en kunnen ze daar hun goddelijke gang gaan wel makkelijk natuurlijk zo dicht op de grens dan blijft de overlast in Terneuzen etc weg
Cookie-instellingen beheren