Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt beelden auto ernstig ongeluk

Toegevoegd: 27-10-2017, 16.24 uur
De politie zoekt beelden van deze grijze Hyundai Getz.
De politie zoekt beelden van deze grijze Hyundai Getz.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is nog steeds op zoek naar mensen die beeldmateriaal hebben van de grijze Hyundai Getz die op vrijdag 13 oktober betrokken was bij het ernstige ongeluk op de Langevieleweg in Middelburg.


Bij het ongeluk raakten de Middelburgse Jeppe (41) en zijn 6-jarige zoon Mees ernstig gewond. Zij zaten beiden op een fiets en werden door aangereden door een dronken automobilist uit Roosendaal. De Roosendaler zit nog in voorarrest. Op internet wordt inmiddels geld ingezameld om de getroffen familie te ondersteunen. Deze actie heeft inmiddels bijna 80.000 euro opgeleverd.

De politie en het Openbaar Ministerie zijn nog steeds bezig met het onderzoek en is nog steeds op zoek naar beelden. "We hopen dat bewoners of bedrijven aan de Langevieleweg of voorbijgangers foto's of filmbeelden hebben van bijvoorbeeld bewakingscamera's of zogenaamde dashcams. Heeft u beelden? Bel dan met 0900-8844. Of neem contact op via ons WhatsApp-nummer 06-12207006", aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (28-10-2017 om 00:28)
Ik denk dat de Politie absoluut geen risico wil lopen met het verdere verloop van deze zaak. Ik bedoel daarmee dat ze niet willen dat de veroorzaker er door een slimme advocaat en bij te weinig bewijs er te makkelijk mee wegkomt. Wij hopen ook dat deze veroorzaker ongelooflijk zwaar aangepakt wordt alleen leert de ervaring dat het meestal niet zo gaat....
Ger (27-10-2017 om 22:47)
Camera op openbaar gebied mag wel degelijk.
JJ (27-10-2017 om 19:05)
Camera gericht op openbaar gebied mag niet, toch graag de beelden. En waarom? Wordt een zaak tegenwoordig bemoeilijkt als een dronken koekwaus zegt dat ie het allemaal niet meer weet?!
Cookie-instellingen beheren