Weerbericht:
Vanochtend langdurig regen, in de middag van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 20 km

Letsel bij aanrijding op Kattendijksedijk

Toegevoegd: 06-11-2017, 09.43 uur
Door: Roland de Jong

KLOETINGE - Bij een aanrijding op de Kattendijksedijk tussen Goes en Kloetinge is maandagochtend iemand gewond geraakt.


Door onbekende oorzaak kwamen rond 08.10 uur bij een bocht twee personenauto's met elkaar in botsing. Er ontstond flink wat schade en één van de betrokkenen bleek letsel opgelopen te hebben. Naast de ambulancedienst werd ook de brandweer gewaarschuwd.

Bergingsbedrijf De Moor heeft de beide auto’s afgevoerd. Twee verkeersregelaars die aanwezig waren vanwege de bouwwerkzaamheden in de wijk Mannee zorgden ervoor dat het verkeer werd omgeleid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (6-11-2017 om 14:19)
Ik vind het steeds knapper worden in het verkeer; nu zelfs op een gedeelte waar je 30 mag op elkaar knallen! Zelfs de airbags eruit dus was goed raak. Koos Spee stond nog in het programma Wegmisbruikers te vertellen dat het niet gek zou zijn om om de 10 jaar weer eens een paar lessen te nemen en de boel weer eens wat op te frissen want het is zeer triest gesteld met vele weggebruikers...helaas, ik moet hem groot gelijk geven!
Jans (6-11-2017 om 10:44)
Er heeft er eentje gewoon de binnenbocht genomen
jacob (6-11-2017 om 10:04)
Snelheidsbeperking van 30 km/u, mij lijkt het dat dit iets harder is gegaan. Er wordt, door sommige bestuurders, heel hard gereden op de Kattendijkse dijk. Dat er niet meer ongevallen gebeuren is heel verwonderlijk.
Cookie-instellingen beheren