Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 5 km

Ernstig verkeersongeval op A58 Goes

Toegevoegd: 18-11-2017, 04.11 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een verkeersongeval op de A58 is vannacht ter hoogte van Goes iemand ernstig gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 01.15 uur ter hoogte van verzorgingsplaats 'Vliedberg' op de rijbaan richting Vlissingen. Er werden drie blusvoertuigen, een hulpverleningsvoertuig, drie ambulances en een traumahelikopter opgeroepen.

In eerste instantie werd gemeld dat er sprake was van een voertuigbrand maar voor zover bekend heeft de auto niet in brand gestaan. De ambulancedienst heeft het slachtoffer samen met de brandweer uit het voertuig gehaald. Nadat deze ter plekke was gestabiliseerd is de gewonde met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis.

Vanwege het ongeluk was de snelweg enige tijd volledig afgesloten. Hierna moest het verkeer over één rijstrook passeren. Rond 02.30 uur kon de helikopter weer opstijgen en startte bergingsbedrijf De Moor met het takelen van de zwaar beschadigde auto.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (18-11-2017 om 20:11)
dat is een flinke klap geweest en er is vast niet opgelet ,te hard gereden...want je knalt niet zomaar achterop een vrachtwagen...mocht het zo zijn dat er ,,misschien,, drank in het spel zou zijn dan heb ik daar geen pardon voor...en zal de verzekering niets uitkeren en heb ik er geen medelijden mee..en krijgt de bestuurder nooit het rijbewijs terug..maar dat zal het onderzoek uitwijzen
ad (18-11-2017 om 17:22)
@moeder: zelf nooit in ploegdiensten gewerkt? of whatever, al die vooroordelen... Sterkte voor alle betrokkenen...
Momo (18-11-2017 om 12:00)
Lekker domme reactie moeder... Alsof iedereen om 1 uur op bed ligt, het was geen vier uur 's ochtends en dan nog. Genoeg mensen die bijvoorbeeld onregelmatig werken. Zit u misschien zelf de hele dag lekker thuis? Veel sterkte voor de bestuurder
Moeder (18-11-2017 om 08:02)
Vast in slaap gevallen... Op die tijd hoor je ook op bed..... Veel beterschap gewenst!
Cookie-instellingen beheren