Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 184 km

Man meerdere keren gestoken, 1 arrestatie

Toegevoegd: 19-11-2017, 10.07 uur
Man meerdere keren gestoken, 1 arrestatie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RILLAND - In een hotel in Rilland is vanochtend een man meerdere keren gestoken. De politie heeft inmiddels een verdachte aangehouden.


Volgens de politie vond de steekpartij rond 05.00 uur plaats bij een hotel aan de Hoofdweg. “Er ontstond om onbekende redenen onenigheid. Dat liep uit op een steekpartij. De verdachte stak met een mes het slachtoffer meerdere malen in het bovenlichaam”, aldus de politie.

De gewonde werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar kon na behandeling het ziekenhuis weer verlaten. In het bewuste hotel verblijven arbeidsmigranten. Het slachtoffer is een 23-jarige Roemeen, de verdachte een 21-jarige landgenoot. De verdachte kon rond 05.30 uur worden aangehouden. Hij is ingesloten voor verhoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren