Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier crossmotoren gestolen in Vlissingen

Toegevoegd: 24-11-2017, 09.21 uur
Eén van de in Vlissingen gestolen crossmotoren.
Eén van de in Vlissingen gestolen crossmotoren.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie onderzoekt de diefstal van vier crossmotoren in de nacht van woensdag op donderdag in Vlissingen.


De diefstallen werden gepleegd in de wijk Paauwenburg. Volgens de politie is één van de motoren inmiddels teruggevonden. Van de andere drie motoren heeft de politie foto's op Facebook gezet.

Gisteren meldde de politie ook de diefstal van twee andere crossmotoren. Bij een boerderij in Nieuw- en Sint Joosland werden in de nacht van zaterdag op zondag namelijk ook twee motoren gestolen. Het ging om een oranje KTM 250 met het kenteken 10-MD-SL uit 2014 en een wit met blauwe Husqvarna FE 501 uit 2014.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren