Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Invalide man beroofd in Vlissingen

Toegevoegd: 12-12-2017, 19.50 uur
Invalide man beroofd in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de Lange Zelke in Vlissingen is vanmiddag een invalide man beroofd van een tasje met daarin geld en een telefoon. De daders zijn op de fiets weggevlucht.


De beroving vond rond 14.50 uur plaats. Het slachtoffer, een 69-jarige Vlissinger, reed rond dat tijdstip in zijn elektrische rolstoel over de Lange Zelke. "Ter hoogte van de bakker komt een fietser naast hem rijden met achterop nog een tweede persoon. Deze stapt af, grist het tasje dat het slachtoffer om zijn nek draagt mee en springt weer achterop de fiets. Vervolgens verdwijnen beide personen op de fiets rechtsaf de Walstraat in", aldus de politie.

Van de daders is alleen bekend dat het zou gaan om twee jongens van een jaar of 14 met een lichtgetinte huidskleur. Het lege tasje werd na de straatroof op straat gegooid. Een vrouw heeft dit opgeraapt en aan het slachtoffer teruggegeven. De politie is op zoek naar getuigen en met name ook de vrouw die het tasje opraapte.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robert (13-12-2017 om 10:22)
Lafaards zijn het jammer dat ik daar net niet liep hoop dat ze snel gepakt worden
Lola (13-12-2017 om 09:09)
Echt zielig... een invalide beroven.
EM (13-12-2017 om 07:58)
Bah wat laf om een invalide te beroven op dergelijke wijze !
wim (13-12-2017 om 07:41)
Wat ben je dan een groot schoft om bij een invalide man een tasje te stelen en dat op je geweten te hebben als een 14 jarige knulletje je moest je eigen diep schamen snotneus
vlissingse (13-12-2017 om 00:06)
Dan ben je wel heel laag gezonken als je dat doet, ik hoop dat ze ze toch pakken en levenslang opsluiten. Zulke gasten op die leeftijd die zoiets doen hebben niet meer het recht om te leven in de normale maatschappij.
bonker (12-12-2017 om 23:38)
Stuur die gasten maar ff langs. Lafaards. Die gasten zijn het doodschoppen nog niet waard.
Cookie-instellingen beheren