Brand in container met oud papier Wissenkerke

Toegevoegd: 27-12-2017, 19.28 uur

De brand bezorgde de brandweer twee uur lang werk.
De brand bezorgde de brandweer twee uur lang werk.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

WISSENKERKE - De brandweer is woensdagmiddag in Wissenkerke op Noord-Beveland twee uur bezig geweest met een containerbrand.

Bij de Ooststraat stond een zeecontainer met oud papier in brand. Rond 15.20 uur werd de brandweer van Kamperland opgeroepen om te blussen. Met behulp van een verreiker van de gemeente Noord-Beveland kon de container leeg worden gehaald. Na twee uur kon de blusploeg terugkeren naar de kazerne.

In Vlissingen woedden woensdag ook twee containerbranden maar hier ging het om ondergrondse containers waarin vrijwel gelijktijdig brand was ontstaan. Deze brandjes woedden in de Vrouwestraat en in de Vrijgang.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750