Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Walcherse jongeren steken te vroeg vuurwerk af

Toegevoegd: 29-12-2017, 12.20 uur
Walcherse jongeren steken te vroeg vuurwerk af
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op verschillende locaties op Walcheren heeft de politie donderdag HALT-verwijzingen en boetes uitgedeeld voor het vroegtijdig afsteken van vuurwerk.


In Vlissingen werden vier jongeren betrapt op het afsteken van vuurwerk. In Arnemuiden gebeurde dat eveneens bij vier jongeren en in Meliskerke ging het om twee personen.

De tien krijgen in overleg met hun ouders een HALT-verwijzing of een boete opgelegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (29-12-2017 om 15:35)
Weeral leuk voor de dieren..als ze er naar mijn honden gooien heb ik geen politie nodig!..Ben gelukkig weg met oudejaar !
Jan (29-12-2017 om 15:06)
Of er ….…. geen belangrijkere zaken op de plank liggen dan een paar jongetjes te betrappen op vuurwerk. Een jaar heeft 365 dagen waarvan 2 dagen dat ze vuurwerk afsteken, wat een gezeur. Dan waren de jaren 80 beter geen gezeik over zwartepiet of het afsteken van vuurwerk en je kon met je 16 nog eens een biertje drinken. Nog even en dan mag je ook een vrouw niet meer aankijken pfff.
Franky (29-12-2017 om 14:53)
Vind dit zulke onzin als het gaat om legaal particulier vuurwerk. Op het moment dat de verkoop start weet je dat het afgestoken gaat worden door de vooral jonge jeugd. Met andere woorden de overheid met zijn regels omtrent het afsteken van vuurwerk, zorgen zelf voor problemen. Wanneer de verkoop start dan ook gelijk legaliseren om het af te steken.
zeeuw (29-12-2017 om 12:49)
laat ze de straten en pleinen op nieuwjaarsdag maar schoonmaken
Cookie-instellingen beheren