Weerbericht:
Vrij veel bewolking en vooral overdag buien. Woensdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek na melding schietpartij Vlissingen

Toegevoegd: 03-01-2018, 02.19 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij het Van Houtenplein in Vlissingen doet de politie op dit moment nog steeds onderzoek naar een mogelijke schietpartij. Er is één gewonde maar volgens de politie zou hij geen schotwond hebben.


Volgens de politie zijn verschillende meldingen binnengekomen over een schietincident. Het incident vond rond 21.15 uur plaats. Volgens de politie werd een man gewond aangetroffen. "Zijn verwondingen zijn vermoedelijk veroorzaakt door een scherp voorwerp, niet door schoten", aldus de politie in een eerste verklaring.

Ter plekke is een 20-jarige verdachte aangehouden. Omdat hij mogelijk vuurwapengevaarlijk was, is hij door middel van een uitpraatprocedure uit de auto gehaald. De man is aangehouden en naar Torentijd gebracht. Zijn auto is in beslag genomen voor nader onderzoek.

De politie heeft in de omgeving nog naar andere verdachten en wapens gezocht. Hierbij zijn speciale politiehonden ingezet. Ook de technische recherche doet onderzoek en heeft inmiddels diverse sporen veilig gesteld. Volgens de politie is een conflict eerder op de avond mogelijk aanleiding voor het incident.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (3-1-2018 om 09:56)
Bij geldweggooiclub road zullen ze de crimineeltjes wel kennen want daar hebben ze nog medelijden met zulke gasten .( lees inkomsten van dit tuig)
Cookie-instellingen beheren