Automobiliste rijdt van dijk ’s-Gravenpolder

Toegevoegd: 05-01-2018, 15.22 uur

Door: Roland de Jong

'S-GRAVENPOLDER - In 's-Gravenpolder is vrijdagmiddag een automobiliste met haar auto van een dijk gereden en gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 13.35 uur op de kruising van de 's-Gravenpoldersestraat met de Nieuwe en de Hoondertsedijk. De brandweer werd opgeroepen maar de vrouw bleek niet bekneld te zitten. Ze is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Over haar letsel is niets bekend.

Bergingsbedrijf De Moor werd opgeroepen om de auto te takelen. Even na 15.00 uur was de weg weer vrij. Het voertuig lekte brandstof. Dit kwam in de berm en op het wegdek terecht.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
chuckles (5-1-2018 om 18:23)
In de regio, is dit nu al de 4de auto die op 'onverklaarbare wijze' van de weg geraakt op 5 dagen tijd! (in ieder geval uitgebracht op hvzeelandnet) 2 ervan met fatale afloop. Of het nu gaat om smartfoonmisbruik, een overstekend dier, laagstaande zon, of enigerlei ... dit is zwaar verontrustend. 2018 gaat een rampjaar worden.
Will (5-1-2018 om 16:25)
Is dat een nieuwe trend ???