Automobilist laat gewonde fietser achter

Toegevoegd: 11-01-2018, 18.34 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is vanavond een fietser gewond geraakt bij een botsing met een auto. De bestuurder hiervan is doorgereden.

Volgens de politie gebeurde het ongeluk rond 17.45 uur op de Langevieleweg ter hoogte van de bushaltes bij het Karel Doormanplein. Het slachtoffer werd daar geraakt door de auto en kwam vervolgens ten val. De fietser is door de ambulancedienst behandeld en meegenomen in de ambulance. Over de toestand van de gewonde is niets bekend.

De automobilist ging er vervolgens vandoor. Hij of zij heeft zich ook nog niet alsnog bij de politie gemeld. De automobilist reed volgens de politie vermoedelijk in een zwarte Audi, mogelijk van het model A4. Het kenteken zou deels bestaan uit de combinatie 43-TL of 49-TL. Het voertuig zou schade moeten hebben aan de rechterzijde en één van de buitenspiegels is afgebroken.

De politie laat weten nog op zoek te zijn naar de automobilist.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (12-1-2018 om 09:45)
Kijk regelmatig "idioten op de weg" en zie vooral dat de "doorrij" mentaliteit erg hoog is in het oosten. Hier is het dus ook doorgedrongen.....
Ja-Ja (12-1-2018 om 07:02)
Hoe dit ongeluk is gebeurt weet ik niet en heb er geen mening over. Maar als de wet niet veranderd wat betreft de schuldvraag en zolang automobilisten bijna altijd de kosten moeten dragen ook al is deze niet de oorzaak van het ongeluk. Een automobilist zal van goede huizen moeten komen om niet de schuld te krijgen. Verkeersovertredingen moeten voor alle weggebruikers het zelfde zijn. Schuld is schuld,Onschuld is onschuld.Klaar. Maar er zal wel weer een kronkel in de wet zijn.
k (11-1-2018 om 20:32)
ik was hier bij vanavond zat in een van de bussen van conexxion ben nog bezig geweest het verkeer om te lijden want alles liep vast. sterkte voor het slachtoffer
Johnson (11-1-2018 om 19:00)
Terwijl het ooit de bedoeling was om, na het eenrichtingsverkeer maken van de Poeldendaelseweg, iedereen om te leiden via de Stromenweg, wordt de Langevieleweg gebruikt als sluiproute....en racebaan. Doe er wat aan Gemeente Middelburg!!
wim (11-1-2018 om 18:58)
Wat een laffe auto bestuurder om door te rijden na een botsing met een fietser,kerel gebruik je verstand doe niet zo stom ga je eigen onmiddellijk aan geven bij de politie of heb je bewust door gereden wat vermoedelijk een reden voor was