Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
77 files van totaal 287 km

Automobiliste dronk twaalf keer te veel

Toegevoegd: 25-01-2018, 10.29 uur
De twee inzittenden werden ter plekke aangehouden.
De twee inzittenden werden ter plekke aangehouden.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

'S-GRAVENPOLDER - De vrouw die gisteren werd aangehouden na een ongeval in 's-Gravenpolder had maar liefst 12 keer te veel alcohol op.


Volgens de politie blies de 19-jarige vrouw, afkomstig uit Goes, op de ademanalyse een waarde van 1.090 Ug/l. Een beginnend bestuurder mag maximaal 88 Ug/l. blazen. Naast de vrouw werd ook de 25-jarige eigenaar van de auto, woonachtig in Hansweert, aangehouden. De twee bleken na onderzoek niet gewond te zijn geraakt.

Hoe het ongeluk op de kruising van de Langeweg met de Populierestraat heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk. "Er werden verschillende verklaringen afgelegd over de toedracht", zo meldt de politie. Er wordt in ieder geval proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Panda (27-1-2018 om 14:13)
12 X teveel,, te zot voor woorden, voor het zelfde geld had ze iemand invalide of dood kunnen rijden. Nederland is veel te soft. Rijbewijs afnemen voor het hele leven En flinke geld boeten
Ger (27-1-2018 om 10:01)
Helemaal eens met Mus. Reclame voor alcohol moet verboden worden! En ook moet nu maar eens ingevoerd worden 0% alcohol achter het stuur. Te belachelijk voor woorden dat zelfs bij sport de alcohol gepromoot kan worden
René (26-1-2018 om 20:05)
@Mischa.....Bianca heeft gelijk....Bovendien komt daar nog bij dat je ook alcohol afbreekt dus heeft ze echt wel stevig ingenomen....eerder 2 flessen als 2 glazen wijn.... Wel wordt er weer erg hard geoordeeld door een ieder die zelf uiteraard zonder zonden is.... Voor hetzelfde geld was haar passagier (de eigenaar van de auto die haar niet eens had mogen laten rijden en dus ook is aangehouden) de eigenlijke Bob en werd zij op het laatste moment opeens aangewezen als chauffeur....en zeker met weinig ervaring met een dergelijk hoog promillage is je beoordelingsvermogen vrijwel geheel afwezig..... Denk dat ze zichzelf nu ook afvraagt hoe ze zo stom kon zijn.....
Bianca (25-1-2018 om 21:25)
@Mischa 1000 ugl komt overeen met een promillage van 2,30. Een wijntje of biertje is ongeveer 0,2/0,3 promille. We hebben het hier dus echt wel over meer dan wat jij oppert. Ik vind de reacties zwaar terecht, ze zal maar iemand hardstikke doodrijden. Ga jij even uitleggen dat het allemaal wel meeviel?
Franky (25-1-2018 om 16:15)
1090 UGL...... Is voor een niet ervaren drinker dodelijk... Met andere woorden dan moet je wel stom en stom dronken zijn om dit resultaat te behalen en daarnaast niet onervaren zijn met alcohol.... Buitenom een strafrechtelijk verhaal lijkt mij hulpverlening ook wel gepast.
Ron (25-1-2018 om 15:49)
19 jaar en dan al dit, ongelooflijk. Voor hetzelfde had ze iemand dood gereden. En dan is ze niet de eerste. Het gaat volgens mij weer helemaal mis met alcohol en verkeer. Ik word hier zo treurig van.
Cookie-instellingen beheren