Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobiliste dronk twaalf keer te veel

Toegevoegd: 25-01-2018, 10.29 uur
De twee inzittenden werden ter plekke aangehouden.
De twee inzittenden werden ter plekke aangehouden.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

'S-GRAVENPOLDER - De vrouw die gisteren werd aangehouden na een ongeval in 's-Gravenpolder had maar liefst 12 keer te veel alcohol op.


Volgens de politie blies de 19-jarige vrouw, afkomstig uit Goes, op de ademanalyse een waarde van 1.090 Ug/l. Een beginnend bestuurder mag maximaal 88 Ug/l. blazen. Naast de vrouw werd ook de 25-jarige eigenaar van de auto, woonachtig in Hansweert, aangehouden. De twee bleken na onderzoek niet gewond te zijn geraakt.

Hoe het ongeluk op de kruising van de Langeweg met de Populierestraat heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk. "Er werden verschillende verklaringen afgelegd over de toedracht", zo meldt de politie. Er wordt in ieder geval proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T. Rombouts (25-1-2018 om 15:12)
Als ik rechter zou zijn, dan was de straf erg simpel: nooit meer een rijbewijs, verder gevangenisstraf (geen week-endje dus), forse geldboete en de auto verbeurd verklaren. Als je iemand die zo ladderzat is in je auto laat rijden, dan is er met die persoon ook wat mis. Maar ja......"onze" rechters zullen in hun "wijsheid" weer mild oordelen, dus van een taakstrafje moet je dan niet schrikken. En als ze dan na zo'n oordeel weer terug gaan naar die andere planeet, waar ze wonen, is de zaak weer opgelost. MAAR: als iemand uit hun gezin wordt doodgereden/zwaar gewond.......dan wil ik de straf nog weleens zien. Ze worden voor het leven (tot 70 jaar) benoemd en hebben kennelijk alle wijsheid in pacht en zijn zogenaamd ook nog onafhankelijk.
de mus (25-1-2018 om 14:18)
Het hoort niet maar het word ook wel erg makkelijk gemaakt . Overal reclame dat het zo gezellig is met alcohol . Nergens zie je reclame over de ellende van alcohol of dat het net zo gezellig is zonder . Met alcohol vervagen je grenzen en ga je domme dingen doen die je anders niet zou doen .
Cerebrus (25-1-2018 om 14:01)
Een vrouw van 19 met meer dan 1000 ug/l. Die heeft zelf niet eens meer geweten dat ze achter het stuur zat. Met een beetje geluk verklaart de rechter haar ontoerekeningsvatbaar, zo gek zijn we wel in dit land.
Mischa Boogaard (25-1-2018 om 13:47)
Een promillage van net geen 1,1ugl, dat is ongeveer 4 of misschien 5 glazen bier, Bij een licht persoon en een stevig wijntje 3, of zelfs maar 2 glazen. Slim is het absoluut niet, het zou wat wijzer zijn geweest om geen druppel te drinken, maar sommige van de reacties slaan echt alles, ladderzat, bezopen, zware misdaad, rijbewijs nooit meer weergeven, opsluiten dat stuk vreten, even serieus mensen dat slaat ook echt allemaal nergens op!
Jan (25-1-2018 om 13:46)
gewoon iedereen die heeft gezopen eens meenemen naar het mortuarium en dan ook met het opruimen laten helpen , Ik weet dat dit in andere landen ook zo gedaan wordt gedaan en het WERKT want dan zien ze wat voor leed ze kunnen doen/of gedaan hebben wel ik kan je zeggen het is daar geen feestje ,maar andere mogen het weer opruimen MAAR PLUIMPJE WEER VOOR DE HULPVERLENERS
een moeder (25-1-2018 om 13:45)
niet te geloven dat zoiemand achter het stuur zit .Alles auto en rybewys nooit meer terug geven Je zal zoiemand tegen komen ;
Cookie-instellingen beheren