Gewonden bij botsing A58 Kapelle

Toegevoegd: 18-02-2018, 01.13 uur - Update: 18-02-2018, 13.35 uur

Door: Roland de Jong

KAPELLE - Op de A58 zijn vannacht ter hoogte van Kapelle twee personen gewond geraakt bij een verkeersongeval.

Kort voor middernacht kwamen ter hoogte van bedrijventerrein De Smokkelhoek een personenauto en een bestelbusje met elkaar in botsing. Volgens de politie was er sprake van een kop-/staartbotsing. Een 20-jarige man uit Yerseke reed tegen de achterzijde van de een auto van een 23-jarige man uit Helmond.

De personenauto van de man uit Helmond eindigde tegen de vangrail in de middenberm. De ambulancedienst is ter plekke gekomen om zich over de twee gewonden te ontfermen. Volgens de politie zijn twee personen naar het ziekenhuis gebracht.

Bergingsbedrijf De Moor uit Goes heeft de beide voertuigen getakeld. Vanwege het ongeluk was de snelweg korte tijd volledig dicht. Tegen 01.00 uur was de A58 weer vrij.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (19-2-2018 om 07:34)
Misschien ie laat opgemerkt of de snelheid onderschat