Burgernet voor verloren medicijnen

Toegevoegd: 01-03-2018, 19.40 uur

Burgernet voor verloren medicijnen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie heeft vanavond een Burgernetbericht verzonden nadat iemand medicijnen is verloren in Terneuzen.

Om 18.25 uur werd er aandacht gevraagd voor een twee strips met Oxazepam. Het gaat in het totaal om 14 tabletten. De eigenaar is ze verloren tussen de Van Steenbergenlaan en de Stationsweg.

Mensen die de medicijnen vinden worden verzocht gelijk de politie te bellen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (3-3-2018 om 21:34)
@ Mark, Ik heb toch ook niet geschreven "ieder kind' Het moet nogal gepast zijn als je hier iets schrijft, zonder negatieve commentaren te krijgen hoor. Het was een goedbedoelde reactie van mij, maar hoe maak je dat sommige mensen duidelijk hé ?
Mark (2-3-2018 om 07:26)
Niet ieder kind eet zo maar vreemde medicatie van de grond als ze een beetje half opgevoed zijn
Kenner (1-3-2018 om 21:10)
Het blijft bijzonder hoe men zeer verslavingsgevoelige medicatie kan verliezen, opvallend hoe vaak dit soort medicatie verloren wordt, oxazepam is nou niet een pilletje dat je zo maar voorgeschreven krijgt. Wanneer je dan net wat meer nodig hebt, dan de arts je wilt geven en om toch de scherpe randjes eraf te halen, is het dan niet heel makkelijk om dat doosje even te verliezen en de politie te bellen.
Ronald (1-3-2018 om 20:02)
Hopelijk worden deze medicijnen door een eerlijke mens gevonden en ingeleverd,wanneer kinderen dit zouden vinden en er mee gaan experimenteren is het levensbedreigend. Ik hoop op een goede afloop.