Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 176 km

Belgische trouwstoet reed ook op A58 Zeeland

Toegevoegd: 05-03-2018, 16.40 uur
Belgische trouwstoet reed ook op A58 Zeeland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De groep feestvierders die dit weekeinde in België is gestopt op een snelweg en daarmee veel ophef veroorzaakte is vermoedelijk ook in Zeeland geweest.


Volgens het politieteam Oosterscheldebekken reed dezelfde trouwstoet vermoedelijk ook over de A58. "Na vele meldingen over hun rijgedrag hebben we ze de provincie uit begeleid. Eén van de auto's is in beslag genomen vanwege openstaande boetes", zo schrijft de politie op Facebook.

De groep zou midden op de Belgische A12 tussen Antwerpen en Brussel zijn gestopt om midden op de snelweg de bruidegom te jonassen. De Belgische minister Ben Weyts (Mobiliteit) spreekt op Twitter van "Weerzinwekkend, levensgevaarlijk hyper-egoïsme".


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
roosevelt jopie (6-3-2018 om 15:26)
Volgens mij was dat geen "Belgische"trouwstoet. Kan je zeggen dat Belgen zoiets niet in hun hoofd halen, Nederlanders trouwens ook niet!
mar (6-3-2018 om 12:44)
zulke achterlijke lui moeten ze maar ens flink in torentijd jonassen dan...plus de boetes laten voldoen en alle kosten laten betalen van de hulpverlening uit nederland en belgie...zulke idiote wegcriminele activiteiten doen ze maar in hun eigen land
robert (6-3-2018 om 09:46)
De provincie uit begeleid? dus geen boetes voor het in gevaar brengen van het overige verkeer? Roekeloos rijgedrag heet dit ! Alleen 1 auto in beslag genomen voor openstaande boetes.
Rick (6-3-2018 om 00:56)
Zwakzinnigengedrag!
AntiGSM (5-3-2018 om 23:57)
Dit gedrag moeten wij eens vertonen in hun land, eens kijken hoe lang het duurt voor je in de bak beland! Ze denken en doen hier dus gewoon alles, absoluut geen respect voor onze normen en waarden!
Marco (5-3-2018 om 22:25)
Er komen hier op Walcheren elk jaar diverse 'stoeten' feestvierders, luid toeterend en zich elke regel aan de laars lappend. De auto's die in die stoeten meerijden hebben dan altijd van die rode vlaggetjes (vlaggen) met daarop een C en 'n ster. De mensen zijn vrolijk en voelen zich blijkbaar 'thuis' ;-(
Cookie-instellingen beheren