Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kettingbotsing A58 door overstekende puppy

Toegevoegd: 06-03-2018, 20.49 uur
Bij het ongeluk waren zeker zeven voertuigen betrokken.
Bij het ongeluk waren zeker zeven voertuigen betrokken.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De kettingbotsing dinsdagmiddag op de A58 tussen Goes en Kapelle kwam door een overstekend hondje. Dat zegt de politie.


Volgens de politie gingen weggebruikers hard op de rem toen een puppy plotseling de snelweg overstak. Het dier raakte voor zover bekend niet gewond. Wel is de pup voor de zekerheid naar een dierenarts gebracht.

Bij het ongeluk waren zeker zeven voertuigen betrokken. Twee daarvan moesten worden getakeld. De ambulancedienst onderzocht twee personen. Eén daarvan moest mee naar het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Importzeeuw (7-3-2018 om 14:37)
Gelukkig valt de schade voor de eigenaar van de pup onder de WA verzekering die de meeste mensen hebben afgesloten. Of het onder onnodig remmen val, valt nog te bezien. Wettelijk is bumperkleven strafbaar. Verder is degene die achterop botst altijd degene die verantwoordelijk is. Dat is de dure les van onvoldoende afstand houden. En meer dan terecht!
John Berendsen (7-3-2018 om 14:14)
@Albert. Ik kan je alleen zeggen als ik op de snelweg rij en er staat een hond en een mens, dan weet ik dat de hond nog kan lopen en de mens in een kistje kan. Persoonlijk heb ik meer respect voor dieren dan mensen.
P (7-3-2018 om 11:58)
@Albert, dat zie ik toch anders, ik rem voor een hond en kat en als dat jouw gezicht kost, het zij zo. Dieren staan bij mij hoger dan die manipulatieve kapitalistische uber menschjes.
Zeeuwind (7-3-2018 om 11:55)
@Albert, een echte dierenvriend!een wild dier vindt ik wat anders maar een hond is voor velen wel meer dan zomaar een dier! En als mensen wat alerter zijn in de auto en afstand houden dan had iedereen kunnen remmen.
@Abert (7-3-2018 om 11:26)
Post even het artikel waarin dit verbod beschreven staat... Zal niet te vinden zijn, hooguit een ‘arrest’. Kijk even naar art. 19 RVV en art. 5 Wegenverkeerswet.
Annelies (7-3-2018 om 10:56)
Er is zoveel verboden in het verkeer, en toch zie ik het dagelijks mensen doen.... Nu is het een keer een pup die oversteekt die schade veroorzaakt, dagelijks zijn het mensen die voor miljarden schade veroorzaken, door dingen die verboden zijn achter het stuur. Die arme pup had natuurlijk nooit daar los mogen lopen, weer een menselijke fout!!! Gelukkig zat er iemand in die auto die voor dieren remt..... Jammer dat er achter haar/hem iemand zat die geen afstand houdt, met Iets anders bezig was, of gewoon te hard reed! Die moet je een flinke straf geven, niet diegene die remt voor een levend wezen!!!
Cookie-instellingen beheren