Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Dronken trucker al slingerend over A58

Toegevoegd: 01-04-2018, 09.55 uur
De Poolse chauffeur bleek bijna 3,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd te hebben.
De Poolse chauffeur bleek bijna 3,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd te hebben.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

RILLAND - De politie heeft zaterdagavond een vrachtwagenchauffeur aangehouden nadat deze al slingerend over de A58 had gereden.


De politie kreeg omstreeks half tien een melding over een vrachtwagen die kennelijk alle rijbanen van de snelweg nodig had om zijn bestemming te bereiken. Agenten gingen op pad en troffen de vrachtwagen uiteindelijk aan in de polder bij Rilland.

De Poolse chauffeur bleek volgens de politie bijna 3,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd te hebben. Hij werd aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. De vrachtwagen is afgesleept door een bergingsbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
June (1-4-2018 om 14:06)
Wanneer houdt het eens op?
AntiGSM (1-4-2018 om 12:45)
Het wordt de hoogste tijd voor enorme veranderingen in controles op de weg door onze politie. Wat je nu ziet: velen onder invloed van drank en of drugs, velen met telefoon bezig, velen vertonen gewoon huftergedrag - geen richting aangeven, bumperkleven, onnodig links rijden enz enz. Dat ze er dan af en toe een paar pakken die veel te hard rijden vind ik zeker geen prestatie te noemen, ook blijkt dat deze vaak NIET de oorzaak zijn van de vele ongelukken die er gebeuren. Natuurlijk beweren ze van wel om maar geld binnen te krijgen van de vele flitscontroles want dat is het enige waar het om draait.
Mart (1-4-2018 om 12:14)
Rijbewijs NOOIT meer terug geven. Als jij zichzelf dood rijd is zo erg niet maar als hij een ongeluk veroorzaakt en slachtoffers maakt door zijn alcoholgebruik wel! Word er door Polen niet ingebroken dan wel weer een Poolse actie als dit. Ik hoop dat hij zwaar gestraft word en er ooit nog eens een Pool verbod komt in Nederland
W. Kruit (1-4-2018 om 11:47)
Dit is geen trucker (wij leven niet in de Verenigde Staten) maar een vrachtwagenchauffeur. Maar die eretitel verdient deze idioot niet. Dit is gewoon een aso die -op één of andere manier- een groot rijbewijs heeft gekregen en in een vrachtwagen is gaan rijden. Rijbewijs intrekken en nooit meer teruggeven. De rest van zijn leven laten lopen.
jam (1-4-2018 om 11:27)
Zeer harde straffen uitdelen bij iedereen die dronken aan het verkeer deelneemt.
adri (1-4-2018 om 10:54)
Rijbewijs in beslag nemen, en nooit meer terug geven!! Valt mee dat er geen ongeluk gebeurd is. Zaterdag morgen ook zo'n zuiplap die 2 auto,'s platrijd
Cookie-instellingen beheren