Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken trucker al slingerend over A58

Toegevoegd: 01-04-2018, 09.55 uur
De Poolse chauffeur bleek bijna 3,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd te hebben.
De Poolse chauffeur bleek bijna 3,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd te hebben.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

RILLAND - De politie heeft zaterdagavond een vrachtwagenchauffeur aangehouden nadat deze al slingerend over de A58 had gereden.


De politie kreeg omstreeks half tien een melding over een vrachtwagen die kennelijk alle rijbanen van de snelweg nodig had om zijn bestemming te bereiken. Agenten gingen op pad en troffen de vrachtwagen uiteindelijk aan in de polder bij Rilland.

De Poolse chauffeur bleek volgens de politie bijna 3,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd te hebben. Hij werd aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. De vrachtwagen is afgesleept door een bergingsbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
trucker (1-4-2018 om 10:53)
is alweer de zoveelste keer met die gasten, onverantwoord, kijk, dat ze der eigen dood willen rijden moeten ze zelf weten ( maar niet hier dan ( maar veelal nemen ze dan onschuldige mensen mee. ben zelf trucker en zeg, alleen maar last van die gasten en pikken ook nog eens ons werk in, graag oprotten naar je eigen land. klinkt misschien grof, maar je hebt er niks aan dan alleen maar ellende, gelukkig gaat de overheid het ook een beetje aanpakken met die buitenlandse chauffeurs. bha bha wat een volk. zulke gelijk voor de rest van hun leven rijbewijs intrekken, ook voor personen auto, gewoon alles en ga maar lopen en nadenken over wat je doet of gedaan hebt. wegwezen.
beroepschauffeur (1-4-2018 om 10:50)
Het is niet normaal. Wij als truckers, krijgen zo een slechte naam. Al dat gespuis pakt ons werk af, mist kennis van het vak. En zuipt tijdens het rijden! En BAKKER groep uit Texel neemt dit gespuis allemaal aan! Kijk eens naar Bosman Transport. Die doet dat ook. Zorg dat je gewoon Nederlandse chauffeurs in dienst heb. Dan hebben we minder werkelozen, maar ja geld he. Goedkoop! Schandalig is het gewoon, als je zulke mensen aanneemt. Ze spreken de taal niet, zuipen onder rijden, missen vakkundigheid. Wil je nederlandse economie naar boven halen? Zorg gewoon dat je NL mensen in dienst neemt. Scheelt werkelozen. En eigen volk eerst toch? We zijn niet beter dan andere, maar die polen zuipen allemaal. Hoeveel ongelukken laatst bij AB groep? Nou?
Rien (1-4-2018 om 10:37)
Ze moeten die gasten eens laten waar ze vandaan komen, we hebben hier werkelozen genoeg, ennuh.....grenzen dicht a.u.b.
Cookie-instellingen beheren