Weerbericht:
Vandaag meest droog en in het oosten zomers warm, morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Ravage en gewonde bij ongeluk Hulst

Toegevoegd: 02-04-2018, 20.20 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Een automobilist heeft maandag aan het begin van de avond in Hulst een flinke ravage aangericht bij een eenzijdig ongeluk.

De bestuurder van een auto met Belgisch kenteken raakte door onbekende oorzaak van de weg bij de bocht in de kruising Hulster Nieuwlanddijk - Parallelweg West. Dat gebeurde rond 19.00 uur. De Volkswagen Arteon reed onder meer een betonnen ramblok uit de berm. Ook reed de bestuurder onder meer twee bewegwijzeringsborden en recent aangeplant groen omver.

De automobilist is door de ambulancedienst overgebracht naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de auto, die onder meer twee lekke banden opliep, getakeld. Een medewerker van het waterschap Scheldestromen is als wegbeheerder ter plekke gekomen om de schade op te nemen en rommel van de weg te halen. Na een uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (2-4-2018 om 21:39)
De tegenwoordige auto's worden alsmaar slimmer alleen worden de bestuurders alleen maar dommer! Dit soort auto's remt voor voetgangers e.d maar ramt zonder pardon alle andere dingen als je niet met het verkeer bezig bent...
een inwoner (2-4-2018 om 20:46)
door onbekende oorzaak ???????