Traumahelikopter voor gewonde Walsoorden

Toegevoegd: 09-04-2018, 16.16 uur

Door: Manfred Berrevoets

WALSOORDEN - De Rotterdamse traumahelikopter is maandagmiddag ter plaatse geweest voor een gewonde in Walsoorden.

Rond 13.45 uur raakte er nabij de Perkpolderhaven iemand gewond. Naast de brandweer en twee ambulances kwam ook de helikopter ter plaatse voor medische assistentie. Het slachtoffer is na behandeling met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn toestand is verder niks bekend.

De politie doet onderzoek naar het incident, maar volgens een woordvoerster gaat het vermoedelijk om een wanhoopsdaad.

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anja Van Goeye (28-5-2018 om 12:58)
Beste, Ik ben de dochter van de "gewonde in Walsoorden" die zich op 9/04/2018 van het leven benam. Het is nog altijd niet te vatten hoe hij dit heeft kunnen doen, in eerste instantie voor zichzelf. Ook voor de achterblijvers is dit een onbegrijpelijke daad. Ik zou graag contact nemen met de getuigen die erbij waren, die mijn vader nog gezien hebben, al dan niet levend... Via de politie en andere dienstverleners hebben we reeds wat vragen die beantwoord zijn, maar er zijn er nog zoveel meer... Indien er personen zijn die het aankunnen zou dit voor mij en mijn zus van grote waarde kunnen zijn. Bedankt nog aan alle hulpverleners, getuigen die de hulpdiensten hebben verwittigd....
Marina Govaert (10-4-2018 om 11:23)
Triest bericht, sterkte aan familie, bekenden en de betrokken Hulpverleners