Weerbericht:
Vandaag meest droog en in het oosten zomers warm, morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonden bij ongeval ’s-Heer Arendskerke

Toegevoegd: 10-04-2018, 12.57 uur
Door: Manfred Berrevoets

’S-HEER ARENDSKERKE - Bij een ongeval op de Nieuwe Rijksweg in ’s-Heer Arendskerke zijn dinsdagmiddag meerdere personen gewond geraakt.

Het ongeval vond rond 11.50 uur plaats ter hoogte van Terlucht. Twee personenauto kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Eén van de voertuigen kwam hierbij in de sloot tot stilstand. Het slachtoffer uit dit voertuig is door de brandweer bevrijd. Hiervoor is er een deur uit de auto geknipt.

De gewonden, vermoedelijk twee, zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Over hun letsel is verder niks bekend. De politie heeft kort onderzoek gedaan naar de toedracht van de botsing. Een bergingsbedrijf zal de voertuigen wegslepen. De Nieuwe Rijksweg is hiervoor op dit moment volledig afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750