Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gecrashte automobilist gebruikte alcohol en drugs

Toegevoegd: 15-04-2018, 12.22 uur
De bestuurder reed onder invloed van alcohol en drugs.
De bestuurder reed onder invloed van alcohol en drugs.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De bestuurder die zaterdagavond een ongeluk veroorzaakte in Goes reed onder invloed van alcohol en drugs. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Het ongeluk gebeurde rond 20.25 uur. Een 28-jarige man uit Zierikzee verloor, met nog drie inzittenden in de auto, de macht over het stuur. Hij vloog over het fietspad, waar ternauwernood enkele fietsers aan een ongeval ontsnapten. De auto kwam tegen een boom tot stilstand.

De inzittenden werden door ambulancepersoneel ter plaatse aan hun verwondingen behandeld. Eén persoon is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Uit een ademtest bleek dat de bestuurder teveel alcohol had gedronken. Hij werd aangehouden.

Tijdens een uitgebreide ademanalyse op het politiebureau blies hij 580 ug/l, bijna drie keer de toegestane hoeveelheid. Tijdens een speekseltest bleek dat de man uit Zierikzee ook nog cocaïne had gebruikt. Een GGD-arts heeft een bloedtest afgenomen. De uitslag hiervan is over ongeveer tien dagen beschikbaar.

De automobilist is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht, waar hij zondag wordt verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaartje (15-4-2018 om 17:03)
Hij moet flink gestraft worden. Hij had iemand kunnen aanrijden die aan het fietsen was of aan het lopen. Ik was net langsgefietst en die boom zag er niet uit. Ik denk dat als hij een persoon had aangereden, dat die persoon het niet had overleefd.
Iemand (15-4-2018 om 14:33)
Deze persoon die de auto bestuurde mag van mij minimaal 10 jaar de cel in en rijbewijs levenslang inleveren, als wij deze egoïsme niet kei en kei hard straffen zal de jeugd nooit volwassen worden. Ze brengen andere mensen in gevaar en dat is pure egoïsme, als je drugs wilt gebruiken ( en drank is ook drugs) doe je dat maar lekker thuis en val andere er niet lastig mee!
Cookie-instellingen beheren