Weerbericht:
Winterse buien, later droger. Vrijdag eerst droog, later enige regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Hennep- en munitievondst, inbeslagname auto's

Toegevoegd: 25-04-2018, 09.46 uur
De auto’s, drugs en munitie zijn in beslag genomen. De drie verdachten zijn ingesloten.
De auto’s, drugs en munitie zijn in beslag genomen. De drie verdachten zijn ingesloten.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Het flexteam van de Zeeuwse politie heeft dinsdagmiddag drie auto’s in beslag genomen. In de bestelwagens werd hennep en munitie gevonden.


Rond 15.10 uur werd op parkeerplaats ’t Scheld langs de A58 bij Rilland een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats met zijn bestelbus aan de kant gezet voor een controle. In de laadruimte van de auto vond de politie twee dozen met munitie. Hierop werd de bestuurder direct aangehouden.

Naar aanleiding van de verklaring van de bestuurder die bij ’t Scheld aan de kant werd gezet, zijn rond 15.40 uur bij de Luxemburgweg in Nieuwdorp nog eens twee auto’s aan de kant gezet. In één van de auto’s werd een grote hoeveelheid hennep gevonden. Die is in beslag genomen. De 29-jarige Haagse bestuurder is aangehouden.

Ook de andere bestuurder, een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is in verband met verder onderzoek aangehouden. De auto’s, drugs en munitie zijn in beslag genomen. De drie verdachten zijn ingesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (26-4-2018 om 17:22)
@Tom Helgers; natuurlijk heb je gelijk dat de Politie dit goed gedaan heeft! En natuurlijk zeik ik de boel af omdat er eenvoudigweg geen enkele echte crimineel echt gestraft wordt in Nederland. Dit ligt gewoon aan de superslappe straffen die uitgedeeld worden waar we hele dagen getuige van zijn. Of wou je zeggen dat er dingen wel netjes gebeuren? Laatst ook met dat meisje dat doodgereden is door iemand die met een telefoon bezig was, te gek voor woorden gewoon!
Tom Helgers (26-4-2018 om 00:34)
Je kunt ook gewoon zeggen: goed gewerkt politie! Je kan de boel wel afzeiken, maar zolang deze man niet voor de rechter is geweest...
AntiGSM (25-4-2018 om 15:53)
@Peet; ik ben het weer helemaal met je eens, zal weer een slap strafje worden. Het enige wat in Nederland echt bekeurd wordt zijn burgers die iets te snel met een auto rijden, bijna alle andere verkeershufters en criminelen gaan vrij uit! Want die moeten ze aan de kant zetten en dat gebeurt niet.....De enkeling die ze dan aan de kant zetten blijken bijna altijd gevallen van heel erg veel mis maar zijn bijna niet te bekeuren.....
Peet (25-4-2018 om 10:50)
Ja en nu ? Heel mooi actie maar rechter gaat beslissen er niet te bewijzen valt die bestuurder de eigenaar was of er kwade zaken mee gaat doen dus die krijgt hooguit 2 weken voorarrest meer niet en 250 euro boete misschien en werkstraf... Hij heeft geen vaste woon en verblijfplaats dus die gaat in andere stad of land rustig verder en boete hoeft hij niet te betalen omdat ie nergens officieel woont.. Dat is Nederland HOERRRRAAAAAA !
Cookie-instellingen beheren