Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie waarschuwt voor wiet via de post

Toegevoegd: 26-04-2018, 16.45 uur
Een fragment van de rondgestuurde brief.
Een fragment van de rondgestuurde brief.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Middelburgse politie waarschuwt via social media om wiet niet via de post te bestellen.


Volgens de Middelburgse wijkagenten is onlangs in de wijk Dauwendaele een brief rondgebracht waarin de mogelijkheden worden aangegeven om wiet te bestellen. In de brief, die in het Engels is opgesteld, staan meer dan tien verschillende soorten vermeld met daarbij de prijzen per 1, 5 en 20 gram.

De tarieven lopen uiteen van 10 tot 35 euro voor een gram en van 192 tot 600 euro voor 20 gram. Bestellingen kunnen volgens de briefschrijvers gedaan worden via e-mail. De politie raadt mensen aan geen bestellingen te doen. "Trap er niet in. Hennep wordt door de post, indien dit wordt opgemerkt, afgegeven bij politie. Daarnaast moet je maar afwachten of er überhaupt wat geleverd wordt na betaling", aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henny (26-4-2018 om 17:10)
Is niet helemaal waar Ik heb het een keer tussen de post gehad En moest het gewoon bezorgen van post. Nl. Er was geen protocol voor volgens hen
Cookie-instellingen beheren