Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie op verdenking scooterdiefstal

Toegevoegd: 02-05-2018, 19.03 uur
De twee aangetroffen scooters.
De twee aangetroffen scooters.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Na een overlastmelding heeft het politieteam Walcheren woensdag iemand aangehouden voor scooterdiefstal.


Een oplettende omwonende belde 's ochtends de politie omdat in brandgangen en op een afgesloten plein aan scooters zou worden gesleuteld. Ook zou er hard worden gereden. De ingeseinde politie-agenten troffen ter plekke één persoon aan. "Deze hing een erg onsamenhangend verhaal op. Daarnaast bleken de contacten van de beide aanwezige scooters geforceerd", zo vertelt de politie.

Omdat het vermoeden bestond dat de scooters afkomstig waren van diefstal, wilde de politie de persoon aanhouden. Deze deed een vluchtpoging maar een agent wist de persoon alsnog te arresteren. De verdachte is overgebracht naar Torentijd en de politie stelde een nader onderzoek in naar de herkomst van de twee scooters.

Eén van de twee scooters bleek kort voor de melding ontvreemd te zijn bij een woning. De beide scooters zijn voor verder onderzoek mee genomen naar het bureau.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pieter (3-5-2018 om 12:11)
Goed laten bloeden dit gajes. Ze zouden eigenlijk de rechtmatige eigenaars een nieuwe scooter moeten vergoeden. Voor het publiek laten zien wie de die dieven zijn met een foto. Een handgranaat aan de buddy monteren zou ook een oplossing zijn.
Jokko van der Sneuk (3-5-2018 om 07:33)
Daar staat dan je ontvreemde scooter met geforceerd contactslot en missende onderdelen zo te zien op de foto.. tja wie gaat dat vergoeden ?? wie kan mij dat vertellen... de dader is al opgespoord .. moet hij dat gaan betalen ??
Cookie-instellingen beheren